A. Madsen Guld-Sølv-Ure ApS - Hovedgaden 26, 3460 Birkerød​

Telefon: 45 81 05 48

Smykker i guld og sølv fra kendte designere

​Hos A. Madsen Guld-Sølv-Ure i Birkerød har vi et stort udvalg af smykker i guld og sølv. Vi har forhandlet guld- og sølvsmykker siden 1943, og har altid ligget på Hovedgaden 26. Vi har et stort udvalg af smykker, således der er noget for enhver smag og for ethvert budget.

Vi forhandler både trendy og klassiske smykker

Alle vores smykker er naturligvis kendetegnet ved høj kvalitet. Smykkerne er fra både store og mindre designere som for eksempel Ole Lynggaard, Dulong Fine Jewelry, Lapponia, Mads Ziegler, Troldekugler, Story by Kranz & Ziegler og Spinning.

Vi forhandler smykker, der tager udgangspunkt i tidens trends, men vi har naturligvis også et bredt udvalg i klassisk design.

Vi forhandler:

  • Ri​nge

  • Øreringe

  • Armbånd

  • Ha​lskæde

  • Andre smykker

​Vi har endvidere eget guldsmedeværksted, hvor vi udfører alle former for reparationer. Vi kan også udføre omtrækning af perlekæder samt vurderinger af nyere og ældre guldsmykker. Desuden kan vi lave specialdesignede sølv- og guldsmykker efter dine egne drømme og ønsker.

Kom forbi butikken eller ring hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at komme forbi vores gamle smykkebutik, men du er også velkommen til ar ringe til os, hvis du har et spørgsmål til vores smykkeudvalg.

Du kan ringe til os på telefon 45 81 05 48, men du kan også benytte vores kontaktformular.

​​

​Vores hovedmærker

Kontakt

A. Madsen Guld-Sølv-Ure ApS

Hovedgaden 26
3460 Birkerød

​​Åbningstider

​​Mandag - fredag

10.00 - 18.00​

Lørdag

10.00 - 14.00​

A. Madsen Guld-Sølv-Ure ApS

Hovedgaden 26

3460 Birkerød