A. Madsen Guld-Sølv-Ure ApS - Hovedgaden 26, 3460 Birkerød​

Telefon: 45 81 05 48

Ure hos den lokale urmager med stor erfaring

​A. Madsen Guld-Sølv-Ure på Hovedgaden 26 i Birkerød er den lokale urmager, og vi har forhandlet klassiske og tidssvarende ure siden 1943. Derudover tilbyder vi reparation af ældre antikke ure, som du har købt eller måske arvet.

Det rigtige sted hvis du vil kigge på ure i høj kvalitet

Hvis du skal forkæle dig selv eller andre med ure, er urmager A. Madsen det helt rigtige sted at besøge. Vores butik har altid haft fokus på kvalitet og service.

På baggrund af vores mangeårige erfaring som urmager kan vi tilbyde professionel rådgivning inden for ure, så du får netop det ur, som du drømmer om. Vi tilbyder nogle af de bedste mærker på markedet, ligesom vi altid har et stort udvalg i butikken.

Vi er også begyndt at forhandle de klassiske armbåndsure fra Arne Jacobsen. Der er tale om tidløst design i mange kombinationer. Derved kan du altid finde lige præcis det ur, som passer til din stil og din personlighed.

Derudover vil du også finde ure fra Raymond Weil, Rado, Ole Mathiesen, Tissot, Certina, Skagen, Seiko og Daniel Wellington i butikken.

​​

​Vi tilbyder desuden reparation af antikke ure. Bring dit gamle stueur hen til os, og derpå vil en erfaren urmager kigge på det. Vi giver naturligvis en pris, før vi går i gang. Du kan se de mest almindelige antikke stueure på nedenstående billede.

​Kontakt os hvis du vil have hjælp af en erfaren urmager

Du kan kontakte os på telefon 45 81 05 48, hvis du har spørgsmål, men du kan også benytte vores kontaktformular. Du er naturligvis altid velkommen til at komme forbi butikken.

​​Vores hovedmærker

Kontakt

A. Madsen Guld-Sølv-Ure ApS

Hovedgaden 26
3460 Birkerød

​​Åbningstider

​​Mandag - fredag

10.00 - 18.00​

Lørdag

10.00 - 14.00​

A. Madsen Guld-Sølv-Ure ApS

Hovedgaden 26

3460 Birkerød